5 dôvodov prečo si objednať vzorky látok ešte pred kúpou šitej výbavičky
Vzorky látok

5 dôvodov prečo si objednať vzorky látok ešte pred kúpou šitej výbavičky

Pred objednaním šitej výbavičky pre bábätko je veľmi dôležité zvážiť výber látok. Existuje niekoľko dôvodov, prečo by ste mali najprv objednať vzorky látok a až potom sa rozhodnúť, aké materiály chcete použiť pre výbavičku vášho dieťaťa. Tento proces vám pomôže urobiť lepšie rozhodnutie a zabezpečí, že konečný produkt bude nielen krásny, ale aj funkčný a bezpečný pre vaše bábätko. Tu je niekoľko dôvodov, prečo sa oplatí objednať vzorky látok:

1. Zhodnotenie kvality a mäkkosti látky

Pri objednávaní šitej výbavičky pre bábätko je dôležitá kvalita a mäkkosť látky. Objednaním vzoriek môžete osobne skontrolovať, či je látka dostatočne jemná a príjemná na dotyk pre citlivú detskú pokožku. Nie všetky látky, ktoré vyzerajú pekne na obrázkoch, sú aj príjemné na dotyk. Týmto spôsobom môžete predísť tomu, že kúpite niečo, čo nebude vyhovovať vašim očakávaniam. U nás v LevinFelin môžete tento krok preskočiť, pretože všetky naše látky spĺňajú Oeko-Tex® Standard 100 a tak si môžete byť istí, že pri ich výrobe neboli použité žiadne chemické látky. Okrem toho, všetky produkty sú u nás navrhnuté tak, aby prišli do styku s citlivou detskou pokožkou len látky zo 100 % bavlny. 

2. Zladenie farieb a vzorov

Farby a vzory na obrázkoch môžu vyzerať inak ako v skutočnosti. Monitor vášho počítača alebo mobilného zariadenia môže skresľovať farby, a preto je lepšie vidieť látky naživo. Objednaním vzoriek môžete lepšie zladiť farby a vzory, ktoré sa hodia do vašej výbavičky alebo do miestnosti, kde bude bábätko tráviť čas.

3. Overenie odolnosti a priedušnosti

Niektoré látky môžu byť príliš hrubé alebo naopak príliš tenké, čo môže ovplyvniť komfort bábätka. Vzorky látok vám umožnia posúdiť, aká je ich priedušnosť a odolnosť. Pre bábätko je dôležitá priedušnosť, aby sa predišlo prehriatiu a podráždeniu pokožky. Taktiež, ak plánujete šitú výbavičku používať denne, odolnosť látky je kľúčová. Na našich vzorkách látok nájdete okrem zloženia aj informáciu o gramáži.

4. Jednoduchšie rozhodovanie a výber správneho typu látky

Existuje mnoho druhov látok, ako sú bavlna, mušelín, velvet,… a každý z nich má svoje špecifické vlastnosti. Objednaním vzoriek si môžete vyskúšať rôzne druhy látok a rozhodnúť sa, ktoré z nich sú pre vás a vaše bábätko najvhodnejšie. Možno zistíte, že niektoré látky, o ktorých ste pôvodne neuvažovali, sú oveľa vhodnejšie.

5. Vyhýbanie sa sklamaniu z finálneho produktu

Predstavte si, že si objednáte celú výbavičku a až po doručení zistíte, že vám látka a farba nevyhovuje. To môže viesť k zbytočnému stresu a zbytočným nákladom na vrátenie alebo výmenu produktov. Objednaním vzoriek látok minimalizujete riziko sklamania z finálneho produktu, pretože už vopred viete, čo môžete očakávať.

Objednať vzorky látok u nás je neuveriteľne jednoduché!

Peniaze za ne ti vrátime pri objednávke výbavičky. Pozri ako na to!

Doporučujeme

Prihláste sa k odberu noviniek a získajte 5% zľavu!
Nové produkty, nápady, články a akcie, nezmeškajte nič, čo by vás mohlo zaujímať
logo small footer
© LevinFelin 2022